QUI SOM

Deklar Solutions va iniciar les seves activitats en el sector energètic a l’any 2004, sota la premissa de crear un equip amb alta experiència i reconeixement dins de el món de el sector energètic. Som un grup de
enginyers i maquinistes navals, amb més de 28 anys d’experiència en operació i manteniment integral de motors navals, plantes de cogeneració i sistemes de generació de gas i biogàs. Des de la nostra fundació, hem estat una companyia diferent i dedicada; créixer sense perdre eficàcia i immediatesa és una de les nostres prioritats. Gràcies a la nostra dedicació als clients i a la feina dura, estem on volem estar.

Treballem sota un esquema de qualitat amb l’únic propòsit de satisfer tots els requeriments de client. Per això, tots els nostres empleats posseeixen la formació i acreditació que exigeix ​​la legislació actual. A més, creiem que la formació contínua és prioritària per a un sector amb un alt component tecnològic.
Comptem amb tots els mitjans tècnics i humans necessaris per al desenvolupament de les seves totes les seves activitats i projectes.

emp01

Com a empresa enfocada a oferir serveis, existim amb un propòsit fonamental: donar prioritat a l’contacte directe amb el client; tenir la solució adequada per a cada una de les teves necessitats. La nostra feina és escoltar-te, comprendre aquestes necessitats i després desenvolupar opcions personalitzades als teus objectius i expectatives, brindant-te la confiança i la
seguretat de la feina ben feta.

No dubtis en contactar amb nosaltres per solucionar dubtes per qualsevol dels canals disponibles, el nostre equip estarà encantat de poder ajudar-te.

Som persones compromeses amb el que fem; la teva satisfacció i tranquil·litat ens importen.

ELS NOSTRES CLIENTS

cl13
cl12
cl11
cl15
cl14
EDAR Terrassa
EDAR Riu Sec
EDAR Riu Ripoll
2G Solutions, S.L.
EDAR Mataró
Cocheras Horta
Cocheras Triangle
cl23
cl22
cl21
cl25
cl24
Eqtec Iberia, S.L.U.
EDAR Prat de Llobregat
Embotits Espina, S.A.U.
Texia Finishing, S.A.
EDAR Montornés
cl31
cl32
cl33
cl34
cl35
Ecoparc del Mediterrani
Applus Energy, S.L.
Vertedero Can Mata
Vertedero Can Barba
Roma Energías, S.L.
Ecoparc de Barcelona