QUI SOM

Deklar Solutions va iniciar les seves activitats en el sector energètic a l’any 2004, sota la premissa de crear un equip amb alta experiència i reconeixement dins de el món de el sector energètic. Som un grup de
enginyers i maquinistes navals, amb més de 28 anys d’experiència en operació i manteniment integral de motors navals, plantes de cogeneració i sistemes de generació de gas i biogàs. Des de la nostra fundació, hem estat una companyia diferent i dedicada; créixer sense perdre eficàcia i immediatesa és una de les nostres prioritats. Gràcies a la nostra dedicació als clients i a la feina dura, estem on volem estar.

Treballem sota un esquema de qualitat amb l’únic propòsit de satisfer tots els requeriments de client. Per això, tots els nostres empleats posseeixen la formació i acreditació que exigeix ​​la legislació actual. A més, creiem que la formació contínua és prioritària per a un sector amb un alt component tecnològic.
Comptem amb tots els mitjans tècnics i humans necessaris per al desenvolupament de les seves totes les seves activitats i projectes.

emp01

Com a empresa enfocada a oferir serveis, existim amb un propòsit fonamental: donar prioritat a l’contacte directe amb el client; tenir la solució adequada per a cada una de les teves necessitats. La nostra feina és escoltar-te, comprendre aquestes necessitats i després desenvolupar opcions personalitzades als teus objectius i expectatives, brindant-te la confiança i la
seguretat de la feina ben feta.

No dubtis en contactar amb nosaltres per solucionar dubtes per qualsevol dels canals disponibles, el nostre equip estarà encantat de poder ajudar-te.

Som persones compromeses amb el que fem; la teva satisfacció i tranquil·litat ens importen.

ELS NOSTRES CLIENTS

cl13
cl12
cl11
cl15
cl14
EDAR Terrassa
EDAR Riu Sec
EDAR Riu Ripoll
2G Solutions, S.L.
EDAR Mataró
Cocheras Horta
Cocheras Triangle
cl23
cl22
cl21
cl25
cl24
Eqtec Iberia, S.L.U.
EDAR Prat de Llobregat
Embotits Espina, S.A.U.
Texia Finishing, S.A.
EDAR Montornés
cl31
cl32
cl33
cl34
cl35
Ecoparc del Mediterrani
Applus Energy, S.L.
Vertedero Can Mata
Vertedero Can Barba
Roma Energías, S.L.
Ecoparc de Barcelona

CODI ÈTIC

L’objectiu d’aquest Codi Ètic de DEKLAR SOLUTIONS és establir, documentar, complir i fer complir els principis i les normes d’actuació de les persones perquè s’adaptin a la legislació vigent, al sistema de governança i als requisits ètics, socials i de sostenibilitat assumits per lempresa.

Els principis i les normes de conducta del Codi ètic són aplicables a totes les persones que exerceixin funcions a DEKLAR SOLUTIONS ia les persones que facin tasques en noms de l’empresa.

La Direcció de DEKLAR SOLUTIONS es responsabilitza de complir i fer complir aquest codi ètic.
Tot treballador de l’empresa estarà informat i format sobre el Codi Ètic i es compromet a complir allò establert en aquest document.
Els proveïdors, subcontractistes i altres parts que treballin per a l’empresa o en nom d’aquesta no contradiran amb les seves accions o omissions el que regeix aquest codi.

Des de l’inici de les activitats al sector energètic, l’any 2004, DEKLAR SOLUTINONS es distingeix per ser una companyia propera als seus clients, dedicada a ells, amb personal íntegre i competent i atenta a les innovacions tecnològiques que ens permetin prestar cada cop millors serveis.

Els valors que assumim a DEKLAR SOLUTIONS són:
– Orientació al client
– Compromís i esforç
– Qualitat i Innovació
– Integritat i sostenibilitat

DEKLAR SOLUTIONS es compromet a contribuir amb Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l’Organització de les Nacions desenvolupant les seves activitats sota els principis d’ètica professional, drets humans, transparència, protecció ambiental i compromís social.
Per fer realitat aquests principis, DEKLAR SOLUTIONS estableix les normes de conducta següents:

DEKLAR SOLUTIONS assumeix la Declaració Universal dels Drets Humans, per això ens comprometem a evitar i rebutjar el treball infantil, el treball obligatori o forçós i la discriminació per qualsevol condició o circumstància i a complir amb els drets laborals i promoure la diversitat i els drets de les minories ètniques i socials.

DEKLAR SOLUTIONS desenvolupa les activitats des del respecte de l’entorn. Ens comprometem a complir i superar la legislació mediambiental que ens apliqui i minimitzar l’impacte ambiental que la nostra activitat pugui generar.
Com a part del nostre compromís, desenvolupem les nostres operacions amb el compromís de minimitzar l’empremta ecològica, tant en els consums com en les emissions i la generació de residus

La informació que donem a les diferents parts interessades es regeix pels principis de veracitat, necessitat i fiabilitat. Parem especial atenció per evitar la desinformació o informació errònia dels nostres clients, treballadors, proveïdors i de la societat quan pugui ser afectada per la nostra empresa.

DEKLAR SOLUTIONS estableix i compleix la seva Política de no corrupció, que ens compromet a prevenir qualsevol conducta contrària a la legalitat o irregular a la relació amb client, competidors, proveïdors o autoritats.

Els administradors, directius, treballadors, proveïdors i subcontractistes subjectes al Codi Ètic rebran un exemplar daquest document i es comprometen a acceptar expressament les normes establertes en el mateix que els siguin aplicables.