“Volem ser un referent dins de el sector i també per als nostres clients, desenvolupant un suport integral amb
innovació, assessoria, solucions i el millor servei, ajudant i contribuint a la consecució dels seus objectius de manera eficient i en expansió sostinguda”.

Departament Tècnic Director: Gustavo Fernández García
Coordinador: Miquel Vidal Parreu

 

ELS NOSTRES SERVEIS

Som especialistes en operació, reparació i manteniment integral de motors navals i estacionaris, sistemes de cogeneració de gas i biogàs i plantes de generació elèctrica.

Mantenimient
Recanvis
Posada en marxa
Assistència
Navals

Pots comptar amb els nostres serveis en una àmplia gamma d’opcions, adaptables a la mida de les teves necessitats: des de la venda d’equips, el subministrament de motors d’intercanvi, els manteniments preventius, predictius i correctius dels motors i les seves instal·lacions, fins a l’assistència tècnica i el control de la gestió d’explotació. La nostra política de venda es basa en subministrar recanvis per garantir i allargar la vida dels equips, i la resta fer-ho a preus competitius.
Amb la nostra gestió integral, assistència i supervisió de posades en marxa en grans vaixells, instal·lacions de cogeneració, així com de sistemes de generació de biogàs (d’abocador o per biodigestió anaeròbica), pots confiar-tots els aspectes de la teva projecte amb total garantia, sabent que estàs en mans d’especialistes en tot tipus de motors (Jenbacher, MWM, Deutz, MAN, Guascor, etc.), i que comptes amb un ràpid servei d’assistència tècnica 24 hores els 365 dies de l’any.

Consultoria
Actualizació
Emissions
Eficiència
Analítiques

Els nostres enginyers i tècnics estan a la teva disposició per solucionar qualsevol dubte quan els necessitis; t’oferim una oferta de consultoria i desenvolupament per a tots els aspectes de la teva projecte, amb la seguretat que aporta un equip amb una formació constant i el suport de dècades de trajectòria en el sector. Trieu les opcions que més s’adaptin al teu negoci, configurant el serbi a la teva mida, i t’ajudarem a portar la teva empresa a el següent nivell.
Basant-nos en la nostra experiència, t’oferim els nostres serveis d’enginyeria per a la creació i modificació d’intal·lacions, actualització dels sistemes, auditoria independent de les activitats d’operació i
manteniment, control de la gestió d’explotació, optimització i redacció de protocols i procediments de treball i anàlisi, estudis i recomanacions d’eficiència energètica.